субота, 16. јул 2011.

BENSANDINČIĆ





ako ste nervozni jer vas nevole
Srpski narodni lek dostigao je popularnost 90 ih,a po današnjim statistikama vraća se u modu jači nego ikad.Bensandin se moze posmatrati kao brend Srbije osnovni gradivni element zivota mnogih generacija i dan danas.O potrebi za njim ne treba dodatno diskutovati potrebno je samo se probuditi u Srbiji.




Najvaznija je njegova univerzalnost, propisuje se kod svih boljki i tegoba ,da li su to štrajkovi,stečaji otpuštanja ,privatizacije ili izbori, zato su neki izveli zaklučak o 
njegovoj magičnoj moći.


ako mnogo radite kao neki


Nekada najveća Srpska uteha ,ali dušmani je zabraniše bez da dokazeš da si načisto fijuknuo.
Neki zlonamernici kazu da je Koštunica kao mali upao u bensandin.
Istina i dalje političari kenjaju u gaće ali im je svejedno pošto su pod dozama.
Zeljno se očekuje kod našeg naroda pojava šumećeg Bensandina.


Na nikad završenim pregovorima koji prete da postanu stanje zivljenja većine radnika, bensandinčić se sluzio umesto kafe na stolu pa malo jedni malo drugi gutaju.



Srpski političari se od stresa oslobadjaju uglavnom u društvu dragih osoba, eventualno uz pokoju čašicu, i to "retko, sa društvom". Iako je bensedin nezvanično proglašen za "srpski narodni lek", niko od njih ne priznaje da nervozu leči i sa malo "hemije". Većina se hvali i da su nepušači, samo poneki retko popuše na izborima.



Briga za narod i radnika iziskuje zrtvu i nadljudski napor u  ostvarivanju svevišnjeg cilja.
I za kraj najača doza jer kraj je KRAJ.
slika je poruka onima koji pisu glupe komentare ispod



26 коментара:

  1. Анониман16. јул 2011. 05:12

    Pa kazu da ih politicari najcesce koriste i to pred izbore kad treba "mirno i pribrano" da objasne narodu kako su dosta gresili ali sve iz zelje da ovu zemlju ucine srecnijom.Zaleci zbog toga i kako su iz svega toga izasli jaci i "pametniji",te kako sad znaju gde su gresili jer se zaboga na greskama uci,te da im narod zbog toga sto priznaju da su gresili i sto ce drugi biti gori od njih,ponovo ukazu poverenje i glasaju za njih,da bar u sledecem mandatu mogu zavrsiti zapoceti posao.E zato im trebaju bensedini da ne trepnu dok lazu ovaj narod,dok im govore da oni nisu lopovi vec "kleptomani",a razlika je velika,jer lopovi su radnici koji ukradu da prezive a kleptomani su oni koji "kraduckaju" pa to priznaju i drzava ih zbog toga nagradi.Probudi se Srbijo.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман16. јул 2011. 12:29

    ма ја чујем да ћете ускоро да примате и ветеринарске техничаре како би хватали кучиће.
    Тај азил је највазнији пројекат малог Јозе.
    Не мислим стварно да је Јоза укључен у то али воли да нешто казе.Одвешће њега Чеда на едукацију како се штроје кучићи има он то у себи неку зицу да се мота између ногу.
    Уначи још 3-4 нова радника, па ви ћете бити гигант као Прахово изгледа да ћете тако и завршити.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман16. јул 2011. 12:48

    Ma isti su Ceda i mali Joza oboje nemaju muda da nikom u oci kazu sto misle,samo rovare.Ceda nije smeo radnicima da izadje na zbor,sigurno je znao sta ga je cekalo.Ide on u istoriju zajedno sa Urukovicem i Djordjevicem.Da mi je znati koje ce poteze povuci ljubisini sindikalci,koliko sam citao na njihovom sajtu,nista osim kolektivnog ugovora nije ispostovano,a on nije kao drugi,ne prasta kad ga zajebes,pa treba ocekivati vruce leto u komunalu.Cujem da se ceka da stigne novi auto i da pocne ludnica.A nije tacno da opstinari nisu znali za kupovinu kola,covek od poverenja mi rekao da je uz njihov blagoslov kupljeno.Ne bi voleo da se sindikalci nameste na moja ledja,a na njegova su vec zajasili,nema mu spasa.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман17. јул 2011. 13:28

    A jeste li Culi da Gerovka raspustila odbor. Nije zadovoljna, posstavila dr. Jasminu za poverenika, ala doktori znaju sve.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман17. јул 2011. 14:11

    Архитектонско чудо у Неготину Скејтпарк у парк шуми.Прво нигде се у свету неради од бетона јер је ту отишло бетона као за неку зграду и немозе да се промени некад намена .У београду и Новом саду је урадјено од металних цеви конструкција и подлога ѕа скејт и ролере је од блазуке или неки сличан материјал.Друго две манје скакаонице су упарене,а највећа нема пара па кад се спустите идете право у дрво ван терена.Каква глупост то мозе да се види само у Неготину.Дај позовите неког нормалног да вам показе колико сте погрешили и колико сте спрцали беспотребно општинских пара.
    А чувена фонтана која је из доба социјализма још се ради и кад се заврши биће још једно ругло овог града,кад већ правите нешто ново нек то барем има неку естетску вредност кад већ толико кошта.

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман17. јул 2011. 21:03

    Pa zar nije onaj Slobodan poverenik za LDP. Ma ako tako i treba,sposobna zena,cim ne odgovara ima boljeg,pogledaj ovi opstinari,bankovic ih okrece kako oce al mu nista ne mogu.Mr Urukovic sve podrzava samo da ne izgubi vlast,ali pucaju brate kao staklo,na izborima.Napred Radmila zasluzila si da se vratis i doteras u red neradnike i neznalice.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман18. јул 2011. 05:21

    Е мој Синиша па зар да вам мали Јоза прави систематизацију то му дође као нови пројекат Чедин.Сад ће измислити топлу воду са коефицијентима,сигурна сам да ће мали Јошка себи и другим пројектантима повећати плату јер се цело време залагао за смањење исте.
    Сад починје увлаченје по реду сваки радник иде понаособ код газде да исказе лојалност,кад би толико времена и енергије потрошили за чишћенје град где би Неготину био крај овако се баве ниским стварима подразавајући најнизе лјудске особине додворавање и увлачење.

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман18. јул 2011. 12:27

    Mali Joza nezna ni dve ovcice da sacuva te ce raditi sistematizaciju,ustvari svi su u frci jer je problem izracunati platu,a najvise oni koji neubadaju olovku nikako.Oni se sekiraju da od sekiracije sve po tri zenske obilaze butike za vreme radnog vremena,sta ces nezive one od komunala pa im je svejedno one dolaze cisto kao na provod i caskanje.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман18. јул 2011. 12:51

    Za anonimnog u 12,27.
    Neznam otkud tebi informacija da ce mali Joza da uradi sistematizaciju,pa koliko sam ja cuo danas iz nekih razgovora on to treba da uradi u roku od 15 dana od dana potpisivanja kolektivnog ugovora,kazu da je tako definisano.Ma to su samo izmisljotine,pa ko ce da prizna tu sistematizaciju,ako mislimo na onu za bodove.To je patka neka,mali Joza nije nista drugo radio osim sto raspisivao oglase da kupuje kosu za perike i kojekakve bezvezne stvari.Ma nista od toga nema.

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман18. јул 2011. 12:59

    zavucice Joza sebi koeficijentic na finjaka i ne samo on nego i svi koji su isli na molitveni dorucak ponedeljkom u Masardu ,a tu spadaju i tehnicki ,sekretarica i komercijalista,videces uskoro kako se prima plata i ovi iz parkinga i elektricari i nova knjigovodja jos mnogi drugi koji se ubise od rada.

    ОдговориИзбриши
  11. Анониман18. јул 2011. 13:06

    Uh ne moj me zabrinjavas,moram sutra da prenesem o tome sto si rekao nasim ljudima da preuzmu nesto.Ako tako kazes nece valja,samo ja mislim da maloga Jozu nema da slusa,al ajd ce prenesem sutra pa ce vidimo.Ma cito sam Jozin tekst di pise da radnicima ne sleduje ova plata pa sad cuti,manji od misa a direktor zove radnici da povucu tuzbu.Nije on uvek sam i nezna od toga bas nista,al ajd ce vidimo sutra,nek prenoci.

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман18. јул 2011. 23:44

    Јел истина да је отворено клађење у комуналу који ће бити директори, а која секретарица?
    Ko vodi za sad za direktora i koju ce sekretaricu uzeti, kakve su kvote na sadasnje likove?Pisi nesto o tome bas nas zanima.

    ОдговориИзбриши
  13. Анониман19. јул 2011. 06:04

    A jer si obavesten da je mali Joza glavni za izradu ovu novu sistematizaciju u bodovi.Mnogo dogurao taj covek.I taj fakultet zavrsi sve u vanredne rokove pre vremena,ljudi uce po 10 gosina bato,a on ga slisti za veliki odmor.Mnogo je pametan brate,zato ga Ceda malo,malo pa zove nesto.Zato i nema odredjen poso,jer mora da stoji kod Cede za svaku sitnicu.A pricalo se jos pre 20 godina kad je bio na malu maturu,da je toliko pametan da ce preskace ispite kad dodje na fakultet.I eto sve se desilo tako kako narod pricao.Ispreskakao svi ispiti i na kraju ga za kratko zavrsio.A nije to tek neki fakultet.To ti je diplomirani ekonomista.On je brate mozak za te pare,pogotovu iz investicije kazu,tu ti je maher.E moj Joza ode ti visoko Joza,koj bi rekao onako sitan a mnogo pametan.A da vidis da ne verujem vise i u onu poslovicu "mali covek veliki gad".Eto Joza jeste mali covek ali da je gad veliki to nije tacno.On ti je bre "GAD NAD GADOVIMA".

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман19. јул 2011. 09:57

    E moji opstinari,ugledajte se malo na Radmilu Gerov,ovako se resavaju stvari u stranci,a vas cinculira Jovanca Micic ( Ceda Bankovic ),zajedno sa njim ce te na sledecim izborima u istoriju.

    ОдговориИзбриши
  15. Ako se misli na istog coveka onda cu izdati zuti karton.Znaci nema grubih reci.Vi bas hocete da me u toj sistematizaciji postave za savetnika ,ja guram da budem dr. na radost pojedinki ,a vi tako unistavate moj dugogodisnji san.Oladite malo da i ja dobijem nesto pa posle nastavite.Joza oni su budale ja ti se divim pusti ih oni ti nisu prijatelji samo sam ja (kazi i za mene nesto).

    ОдговориИзбриши
  16. Nesto razmisljam da se na vreme prekvalifikujem do sledecih izbora da zavrsim neki kurs za tehnickog sekretara,siguran posao direktora mogu da promene ali tehnickog sekretara ne ,to ti dodje po formaciji nezamenjivi direktor.Recimo moze taj tehnicki sekretar da resi da nijednom radniku gradskog zelenila neda propusnicu za bazen pa sta ko su oni da imaju ista prava kao drugi radnici u firmi.obzirom na moc moze da se desi da nam zabrani i primanje plate kao nam vodi evidenciju upravnicima,a znamo da su upravnici smenjivi moze i to da se desi ko zna koja ovlascenja moze dobiti u buducnosti tehnicki sekretar cudo je to ljudi cudo.

    ОдговориИзбриши
  17. Анониман19. јул 2011. 10:48

    Opa, bre jer ti to o meni nesto.Malo morgen bre.Pa nece moci tako.Koristis ovu Negotinsku malogradjanstinu za svoje ciljeve.Naravno da nisu u Negotinu svi malograđani, loši, dopismeni, prepametni, bitange i budale. Ali svi oni, koliko ih malo ima, daleko su glasniji od ogromne ćutljive većine koja ove tvoje gluposti cita a ne reaguje.Stoka je stoka,a stoki je mesto....zna se gde.

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман19. јул 2011. 10:51

    Znam ko stampa propusnice za bazen,nisu skupe,provereno ne provaljive.Za tebe 100 din.po propusnici.
    Sifra.Kupanje je pola zdravlja.

    ОдговориИзбриши
  19. komentar u 10.48 po mom vremenu odgovor je !!?????
    ,a komentar u 10.51 moze 100 din al da je kvota da je sve ok 17 pa kad se rizikuje da se makar zaradi.

    ОдговориИзбриши
  20. Анониман20. јул 2011. 05:54

    Јел вам те информације даје онај што на свом блогу Грађанском писе под заниманје .
    "солим памет будалама",а
    под интересовањима да,"млати празну сламу".
    Човек је дао све своје карактеристике и први пут написао истину о себи.
    Ценим искреност само напред Јоза.
    Само ме занима пошто соли памет будалама,а чујем да саветује неке руководиоце испада да и њих зајебава,а да млати празну сламу то стоји ту је искрен до срзи.

    ОдговориИзбриши
  21. Анониман20. јул 2011. 07:49

    Ma da bi solio pamet budalama,te budale bi tebale da budu vece od njega,a takvih siguran sam da nema.A svaka cast anonimnom za tekst od 19.07 u 6,04

    ОдговориИзбриши
  22. rekoh bez gluposti idemo sa crvenim kartono.Sad bi objavio novi post ali mi nepada nista aktuelno napamet.Ovu smo temu iscrpeli mozda krenemo sa nekim temama tipa cvece i sekretarice ili tema zelenilo i ekonomi itd ali nemam inspiraciju za pisanje kad pomislim na neke od njih imam inspiraciju da ...

    ОдговориИзбриши
  23. Анониман20. јул 2011. 09:57

    Sacekaj petak,bice inspiracije za vikend.Mozda ce neke novosti da stignu iz Novog Sada gde se na vaznom zadatku nalazi Bankovic sa generalnim sekretarom.Valja se tu nesto.

    ОдговориИзбриши
  24. Анониман20. јул 2011. 10:35

    Ma valja se svašta od prvog dana kad je došao Banković u komunal.Ali sada je sigurno da iza njega stoji Opštinska vlast.Čuo sam danas da je Banković umesto mašine za asfaltiranje dobio neki alat i da je navodno napravljen sporazum da ukoliko ne dostavi mašinu vlasnik, Čeda može da proda alat.Ali kažu da su tu bušilice neke koje su stare više od 7 godina,a da je komisija procenila da vredi 38ooo evra.Baš neverovatno ako je istinito.Umesto 14000 evra koliko je plaćena mašina vlasnik daje alat vredan 38000 evra kao garanciju.Siguran sam ako je to tačno da niti će vlasnik dostaviti mašinu niti taj alat vredi 38000 evra.Jer je po meni sasvim logično da neko ko može taj alat da proda za te pare to i uradi i vrati 14000 evra u krajnjem slučaju,a ostalih 24000 evra zadrži za sebe.Razmislite malo šta se iza ove farse krije.Ako neko ima informacije da je ovo što je navedeno tačno neka objavi,ja mislim da jeste.

    ОдговориИзбриши
  25. receno je da ovo nije tabloid,niti zuta stampa
    smanjite dozivljaj kao sto je trenutno smanjena temperatura jer necu ubuduce dopustiti komentarisanja osim ako mene hvalite normalno.

    ОдговориИзбриши