среда, 6. јул 2011.

CIRKUS U GRADU


samo danas je ovaj cirkus u gradu


     Naše preduzece osim drugih poslova bavi se i odrzavanjem zelenila i svoj rad pokušava da materijalizuje tek pošto neki to potpišu. E sad kako se to radi za javna preduzeća,a kako za privatna ja neznam samo mogu da naslućujem.Elem svakog meseca pojedinci iz tog famoznog fonda kako ih inače zovemo nama koji radimo uskraćuju dobar deo para,valjda da bi opravdali svoje postojanje.
samo danas kobajagi ,znam neke koji su godinama gosti.

Pošto smatram da smo kao firma više nego zakinuti odvazio sam se da napišem i dopis, ali nelezi vraze sekretarica neće da ga zavede, kako sam ja glup pa trebao sam da znam da se ista trenirala u partiji i na raznim seminarima i da je ona mnogo veća od upravnika.Njen posao je odgovoran .


dzabe radiš neće da priznaju
.Samo u socijalizmu pričo nam je prof.Kilibarda  na fakultetu moze kondukter,čistačica ,sekretarica da uzmu ono što im po funkciji ne pripada.Beše to davne 85 god.ali izgleda da se i dan danas takve stvari dešavaju ,normalno uz nečiji blagoslov.Pitam se zašto ja školujem dete u Beogradu,ma nek se vrati  nazad, platiće mu firma školovanje i baš ako treba završiće Mega- trend, jedni izbori i da ga bog vidi, moze da  bira radno mesto, direktor, savetnik ili ..... ma šta pozeli.E,bas sad ću da mu predlozim to nema druge pa jašu drugovi 20 god. i naziveše se  šta im fali.
kolika je plata?


  Da se vratimo mi  našim problemima, sekretarica ili poslovni sekretar nisam siguran reče,da su se direktori dogovorili da se nepišu dopisi?
dok neki rade kao ...
neki zive kao .



Kazu mi  da su pojedinci zaštićeni kao ..
Šta da se nepriznaje rad dogovorile se dve partije nije mi jasno.
a ja naivan mislim da se rad plaća,a ne partiska pripadnost.






























radi radi, dzabe si učio školu majmune reče jedan..


jedan od nezavedenih dopisa,a ima ih jos i ubuduće moraću da ih prikazujem javno pošto u firmi ima mnogo direktora za koje nisam ni znao.










20 коментара:

  1. Анониман6. јул 2011. 08:06

    sta se cuje idete u strajk ispred Urukovicevih vrata, ispalio Ceda kolektivni ugovor, sad tek slede tuzbe.Jel makar strajkujete gladju da Uruk spremi rucak za vas komunalce.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман6. јул 2011. 08:18

    cuo sam da je Bankovic ispalio sindikalce.Ma njemu ne odgovara sporazum nikako,samo preko radnickih utuzenja moze da sakrije blokadu koja mu predstoji.A i puko sa tuzbama za putne troskove,kazu njegov inat ce kosta firmu oko 200.000 a citam na stranici radnickog sindikata da nam uzeli danas i onu masinu sto nam dali da vezbamo kako se belezi asvalt,a i kazu 14000 evra.pa ko to stiti tog bankovica.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман6. јул 2011. 08:22

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман6. јул 2011. 08:49

    http://www.youtube.com/watch?v=-1Axv5JlxRE

    JER OVO IMA VEZE SA VAMA

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман7. јул 2011. 00:09

    http://www.youtube.com/watch?v=hMR7ll4NfSw&feature=related

    samo za one koji su verovali u pobedu revolucije

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман7. јул 2011. 07:17

    Da li je istina da su Sindikati potpisali kolektivni ugovor,u stvari cuo sam da je potpisan kolektivni ugovor izmedju osnivaca i dva reprezentativna sindikata a treci Nezavisnost nije ni pozvan.Pa ne mogu da verujem,da li je to istina ili laz molim te Sinisa znas li ne sto o tome.

    ОдговориИзбриши
  7. Nisam obavesten, mozda nisu pozvani posto nisu reprezentativni( ili jesu nisam siguran)
    Odavno sam izaso iz sindikalnih voda,nacuo sam da spremaju neki strajk ali zbog cega veruj da nemam pojma.

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман7. јул 2011. 07:33

    Tačno je da je danas potpisan kolektivni ugovor,tako je na sindikalnom zboru reko predsednik Radničkog sindikata bez prisustva sindikata nezavisnost ali koliko sam ja razumel oni ni ne moraju jer su i tako lagali radnici,važi se i to što su potpisali marko i ljubiša a onaj nek i dalje laže njegovi članovi.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман7. јул 2011. 07:38

    http://www.youtube.com/watch?v=QtnedAr8AE4
    Sinisa pozdravlja te milutinmrka gledaj muke vase.

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман7. јул 2011. 07:39

    A bre sinisa trazim te preko Laletovog bloga al te nema,da te nije prijatelj otkacio,vise ne prati tvoj blog.A kleo si se u njega e moj Sinisa,otkaci se ti od takvi na vreme.

    ОдговориИзбриши
  11. verovatno mu nije interesantna tema zelenilo i cvece.
    Ima druga interesovanja.

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман7. јул 2011. 07:48

    a sto mislis jer zato sto ne pises da kupujes kosu za perike.man se br e sinisa pa taj se ne moz slozi sam sa sebe a kamoli sa drugi neki.pusti ti njega,ovo tvoje sto ti pises je dobro a on nek pise sta oce i tako mu nik to ne cita.

    ОдговориИзбриши
  13. pozdrav za milutinamrku samo da mu kazem kolektivni ugovor je potpisan i onaj spot nevazi ,znaci pregovori uspeli.

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман7. јул 2011. 11:49

    A dobro je bilo ono Mrkino svaka cast.A i mali Joza je dobar!

    ОдговориИзбриши
  15. Анониман7. јул 2011. 12:27

    http://www.youtube.com/watch?v=fUhhP7kmiQw
    OVO TE MRKA CASTI

    ОдговориИзбриши
  16. Анониман7. јул 2011. 13:52

    Ako Mrko ako generalni sekretar i Jozica vide da forsiras ljubisu neces dobro proci,nabice ti Jozica periku na glavu.Tender je zavrsen,komunal ih u veliko izradjuje,zbog nedostatka prostora to radimo u Jozinu iznajmljenu radionicu.

    ОдговориИзбриши
  17. Анониман8. јул 2011. 01:02

    sta je siki poslali ste malog Jozu na egzit da tamo vrsi otkup kose

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман8. јул 2011. 04:58

    Danas je bio cirkuz i u zgradi opstine. Vlast ne zna kako im se prezivaju kadnidati za Upravne odbore, a i sami kandidati se negde potpisuju Markovic, negde drugacije. Cudo jedno, na plakatama za Marinike ima dva prezimena, onda se pojavi i trece.Eto covek u vlasti a ne zna koje mu je zvanicno prezime dame. Haha evo dodjose nam i gastarbajteri pa ispricase kako je u Becu na tim susretima magistar rekao doktoru da cuti i poslao ga na mesto. A soktor hteo i on nesto da kaze.cAK SE I MUZIKA SMEJALA. Na zdravlje vam demokrate!

    ОдговориИзбриши
  19. Анониман8. јул 2011. 05:19

    Nije to nista pitajte korejca kakvu je bodovnu sistematizaciju napravio,sad slede tuzbe u JG
    bice toplo leto.Neko voli pare pa to ti je kao bolest nema meru.

    ОдговориИзбриши
  20. Анониман8. јул 2011. 06:37

    O kakvoj sistematizaciji je rec. Da nije bivsu razaloscenu sudiju,Bankovicevu zenu korejac postavio za zamenicu.Hahaha pa on je slusao nju i sad placa firma za ne isplacene putne troskove a i sad ce da plati zato sto joj je verovao da radnicima komunala ne sleduje minimalni LD.Pa kad pogledas nije badava pala na reizboru.

    ОдговориИзбриши