субота, 27. август 2011.

DOSADNA VRUĆINA




Po ovoj vrućini i nema se nešto ideja al ajde da se malo nasmejemo to popravlja raspolozenje, a mozda se neki i prepoznaju šta ćeš.

















15 коментара:

  1. kako napreduju pripreme SPS za strajk u komunalu za ponedeljak jer su podeljene uloge.
    Izgleda da glavni glumci odustaju bili pijani kad su pristali na uloge vodje.

    ОдговориИзбриши
  2. Hahaha otkud ti informacija da SPS organizuje strajk u komunalu,oces da kazes da se ljulja koalicija zbog izbora.Koliko sam ja obavesten ovo sve ide preko Rajica i Zarkovica.Videcemo bogami sta ce Milan mr Urukovic da kaze.Bivsi savetnici se prestrojavaju na vreme.Hehe bubasvabe beze sa mesta dogadjaja.

    ОдговориИзбриши
  3. Ma koji su zahtevi strajkaca?
    Povecanje plate Socijalistima ili nesto jos gore posto cujem da ih za radnike zabole, njih samo zloupotrebljavaju za svoje ciljeve i to oni isti koji su ih i do sada muzli.

    ОдговориИзбриши
  4. Bivsi bi hteli jos para za nerad,a neskolovani zato sto su im zene na funkciji.Pa oni primaju plate za sebe ,a ne za zene ha,ha,ha.
    Jadnici nezasluzuju ni ovoliko,a malo im je,cek nek dodje neko normalan ko ce im dati sut kartu pa cu ih pitati.

    ОдговориИзбриши
  5. Ma u pravu si zaposlise sinove u opstinskoj upravi a sad cimaju socijalisrte da izbiju na vlast.M a sram ih bilo,pogotovu ovog Rajica,on sve to radi preko Zarkovica.

    ОдговориИзбриши
  6. Sta bi sa strajkom nalogodavci pobegli nisu bili danas sa svojim izvrsiteljima.
    Ostavili ih na cedilu i sa pristojne udaljenosti podrzali ha,ha,ha.

    ОдговориИзбриши
  7. Kako saznajemo preko "slobodne evrope".direktor Bankovic je izdao generalnom sekretaru specijalan zadatak da izvrsi pretnju radnicima,ali je to cinio sa velike daljine da mu ne bi neko njusku razbio.Kada su ti isti radnici kojima je generalni sekretar pretio, prijavili to pismenim putem, poznati Bankovic je naredio da ce svima koji su se potpisali podeliti otkaz.Cedomorac ne zna ni gde bije ni gde udara.Sacuvaj me boze sta ove demokrate drze u svojoj stranci.Cedomorac im je jedina sigurna garancija da sledece izbore gube.

    ОдговориИзбриши
  8. Mozda oni koji ga mrze imaju boljeg kandidata ali jos mu nismo culi ime, a sto se tice gos.Bankovica
    moze biti jedan od najuspesnijih presednika opstine garantujem.
    Druga stvar sto u Srbiji svako ko nesto vredi odma se dezavuise, kad bi barem imali vise Bankovica gde bi bio kraj Negotinu.
    zahvalni gradjanin

    ОдговориИзбриши
  9. Ma ti si Gerovkin kadar cim falis Bankovica.Mali Joza dobio specijalan zadatak da Cedomorac napravi sto goru situaciju u DS-u i posle predje kod Gerovke na slobodnu teritoriju.

    ОдговориИзбриши
  10. pogresno ja sam iz Ljaici stranke.Znam znam istina boli ali sta ces jedna je pa mora tako.

    ОдговориИзбриши
  11. Cujem neke novosti o posledicama strajka o cemu se radi jer ce neko da popije knjizicu, nek pozuri ima mesta u Tekijanki.

    ОдговориИзбриши
  12. Nema mesta u Tekijanki tu Vlajko posto zasposljava snajku na devojku. a sta je bre s ovim LDP jel zivi oni gde su ili ne ide da se zene bave komunalom, gde ce doktorka u komunal

    ОдговориИзбриши
  13. Oni se bave sa ginekoloskim problemima,a u komunalu je sve nirvana ok.

    ОдговориИзбриши
  14. videcete vi nirvanu kad Ceda dobije dopis.Vec bili da mu se izvinjavaju i prepricaju dogadjaje ,vamo ga pljuju ,a onda idu i mole za oprostaj.

    ОдговориИзбриши
  15. Nije oni, nego one ceo grad prica o tome da su postali zenska stanka , mozda zbog parade ponosa kazu da je samo savetnik na Cedu ostao tamo.

    ОдговориИзбриши