понедељак, 20. јун 2011.

VEĆ VIDJENO

     Ovaj post će biti mnogo kraći,a to iz razloga što ne treba mnogo komentara za ono sto se desilo u noći izmedju subote i nedelje 18 na 19.06.
U subotu pre podne slikao sam leje u centru grada i objavio post o našoj budućnosti i slika je izgledala ovako.



Normalno ovo ce ostati samo na slici jer već u noci nepoznati čikica koji gura kolica po gradu, pocupao kolicinu od oko 150kom. petunija koje su se primile razrasle i izgledala kao na slici.
Već u nedelju je isti prodavao te petunije i još neko cveće na ulazu u Negotinsko groblje.Normalno bez saksije već kako je isčupano iz zemlje isti se i hvalio da je to cveće kupio u Bugarskoj ha,ha,ha.
Tako da sada leja izgleda ovako


        Danas je podneta prijava policiji sa naznakom na koga se osnovano sumnja,pa sad videćemo da li će lokalni Elioti raditi te stvari ili im je to ispod časti.
Stranci koje vidoh danas po gradu neće steći neki utisak o nama generalno,neće njih zanimati ko je uradio to samo će poneti sa sobom ruznu sliku o svima nama,a mi to nadam se ne zelimo.
Ovog puta neću prikazivati polomljene klupe, kandlabere, drveće i ostalo uništavanje zelenila na javnim površinama koje i sami vidite samo ću se pitati"sta treba da se desi da se postavi video nadzor u centru grada?"
Čak ni kamera koja je postavljena na opštini ničemu nesluzi osim zabavi jer ne moze da sačuva snimak koji se kasnije moze upotrebiti protiv počinioca.


CAECORUM IN PATRIA LUSCUS REX EST

Нема коментара:

Постави коментар