понедељак, 5. септембар 2011.



Požar na gradskoj deponiji



Kako si prike?Ma pusti, nesto sam pao  u deponiju.

Namerno ili slučajno, uvek nedeljom nikad subotom samo sa vama.
Mirisi eteričnih ulja ugljen monoksida opijaju nas,a ko će to da gasi?


Gasiće onaj?

Ko je zapalio zito sto ga Šicer nije uhvatio?


Sakupljači sekundarnih sirovina ili vlasnici raznih mašina pitanje je sad?

15 коментара:

  1. Sta mislis ko vise zaradjuje na paljenju i gasenju,sef ili Mok.

    ОдговориИзбриши
  2. Ma ovo su namerne paljevine bre,ovde neko deli lovu brate.To i vrapci u komunalu znaju.Pa ugasise tresiste ne moze deponiju,komunalski kamjoni kazu 20 dana bili u kvaru,drugi im vrsili prevoz a danas bez popravke kazu proradili.Nagradno pitanje je da li neko sabotira i u cije ime i za ciji racun?

    ОдговориИзбриши
  3. Dobro ti je ovo,ali nikog nije briga za to.Neko se ukalkulisao ovde da pokupi pare a inspekcija cuti.Sve to treba otpustiti i dovesti mlade i odlucne ljude,a ne ove partijski podmitljive.Jer pitaju opstinari direktora komunala sta se to radi u komunalu.Bas gi briga ima za sve.e moji opstinari,ocete u evropu a ni za Negotin niste.

    ОдговориИзбриши
  4. Lepo da lepse nemoze biti,necemo kvariti koaliciju idemo dalje sve ce se zaboraviti znamo iz iskustva, svakao cudo 3 dana.Dolaze izbori ,a mi cemo obecati i novu deponiju i novo djubre ako treba i djubre da uvezemo i to cemo uraditi,ako treba uvezcemo i narod ako nevalja, pa da mozemo sve sa takvim narodom.

    ОдговориИзбриши
  5. Sve moze bre da bude ali od mr Urukovica nikad politicar.Jedino njega ne mozete ni da uvezete ni da izvezete.Toga negotinski socijalisti cuvaju za oplodnju.Neka zajedno sa njim idu u istoriju.

    ОдговориИзбриши
  6. Haha dobar ti je ovaj post Sinisa.Ove zadnje sa slike za sakupljanje sekundarnih sirovina predvodi generalni sekretar,a mali Jozica je menadzer ekipe.

    ОдговориИзбриши
  7. Ko zaradjuje na pozaru deponije?
    Gradjani zaradjuju astmu i brohitis,a pare?

    ОдговориИзбриши
  8. Чеда Банковић и Шуре који га држи на власт.

    ОдговориИзбриши
  9. Pa koji karton dodeljujes ovima sto ojadise ovaj Negotin.Koja ti je to fora,onaj ko prica istinu dobija karton a oni koji uzimaju i ojadjuju ove ljude dobijaju pohvalu?

    ОдговориИзбриши
  10. Oni koji su navodno ojadili narod trebalo bi da su u zatvoru,a oni koji pricaju navodnu istinu ukoliko je nedokazu ce zavrsiti isto.
    Zbog njih delimo kartone jer i oni spadaju u sekundarnu sirovinu pa kad nakupis ti trk na deponiju pa pali.

    ОдговориИзбриши
  11. Ma oni koji navodno ojadjuju ovaj narod budu premesteni na visi polozaj,i oni nisu lopovi vec kleptomani koji kraduckaju,a postenom radniku ne vredi dokaz,jer on radi protiv drzavu a drzava uvek vice drzte lopova ne kaze drzte kleptomane.Ma ne moj vise da branis tu lopovsku druzinu,svuda se zapatila,u tvom komunalu ih ima koliko oces i svi rukovodioci i savetnici.

    ОдговориИзбриши
  12. Hajde uveliko se ceka da demokrate kobajagi otkriju pravo lice i vecina ode u SPS. Pojedini cesto idu u stabi likuju kako im je dusa tamo, zigosani julovci nek se vrate svome jatu pa da ds ostane napokon ds.

    ОдговориИзбриши
  13. Sto nije gorela deponija kad je Zarkovic bio upravnik?

    ОдговориИзбриши
  14. Zato sto smo tad otpad izvozili za crnu goru,a sad ni Zarkovic vise nije njihov.Sve Zarkovice najurili iz crne gore.

    ОдговориИзбриши